Waar kan ik een schrikdraad verbinder voor gebruiken?

Doorgaans worden schrikdraad verbinders gebruikt om meerdere draden met elkaar te verbinden. Het gebruik van een schrikdraad verbinder gaat stroomverlies en kortsluiting tegen (ten opzichte van knoopverbinding in schrikdraad).

Waarvoor dienen de verschillende verbinders?

Ronde draadklem: Een draadklem zorgt voor een goede verbinding, waardoor contactstoringen minder vaak zullen optreden. De ronde draadklem is geschikt voor schrikdraad. U kunt de draadklem gebruiken in een omheining van een wei voor paarden, runderen, schapen, geiten of wild.
Gebogen draadklem
Gebogen draadklem: De gebogen draadklem is geschikt voor schrikdraad en schrikdraadlint. U kunt de draadklem gebruiken in een afrastering van een wei voor paarden, runderen, schapen, geiten of wild.
Gallagher mobiele schrikdraad verbindingen
Kunststof lintverbinder: De lintverbinder is eenvoudig te installeren door het rugzak-gesp-principe. Daardoor is het heel gemakkelijk om het lint te verbinden, te spannen en los te maken. De lintverbinder is er in een uitvoering voor shrikdraadlint van 20 mm breed en voor schriklint van 40 mm breed. De lintverbinder voor een schriklint van 20 mm breed is geschikt voor een afrastering van uw weide met paarden of runderen. De lintverbinder voor schrikdraadlint van 40mm breed is geschikt voor een omheining van een wei voor uw paard.
lintverbinder-semi-permanent-groot
Metalen lintverbinder: Met deze lintverbinder blijft de stroomgeleiding optimaal. De lintverbinders roesten niet, waardoor duurzaamheid gewaarborgd is. De lintverbinder is geschikt voor een afrastering met schrikdraadlint met een breedte van 20-40 mm. Deze lintverbinder kan worden gebruikt in een omheining van uw weide met paarden.
Vidolfex schrikdraad cord verbinder
Vidoflex koordverbinder: Deze verbinder zorgt voor een goede verbinding van een afrastering met schrikdraadkoord of Vidoflex. Door het gebruik van deze verbinder blijft de geleiding op uw afrastering optimaal. Het simpelweg aan elkaar knopen van het schrikdraadkoord geeft veel storingen en dus grote kans op problemen, waardoor uw afrastering niet betrouwbaar is. De verbinder is gemaakt van roestvrijstaal materiaal en is daardoor dus zeer duurzaam.