Schrikdraad cord

Voor een veilige, sterke en goed zichbare omheining van uw vee kunt u kiezen voor schrikkoord. Dit is een schrikdraad dat bestaat uit kunststof draad met daarin roestvrij stalen draden geweven die zorgen voor de geleiding. Dit kunststof schrikdraad is geschikt voor paarden, runderen, schapen, geiten en wild. Om het schrikkoord op een correcte manier te bevestigen zijn er een groot aantal isolatoren voor permanente- en verplaatsbare afrasteringen, alsmede afstandisolatoren waarmee het cord op de juiste manier kan worden bevestigd aan de vaste (houten) afrastering paal.

Turboline en Powerline:

De Gallagher TurboLine en Powerline cord schrikdraden hebben een mix van roestvrijstalen draden en lichtmetalen draden. Roestvrijstaal is sterk en breukbestenig, maar een matige stroomgeleider. Lichtmetaal, bijvoorbeeld koper, is daarentegen een zeer goede geleider maar minder duurzaam. Door deze 2 stroomgeleiders te combineren (een Gallagher vinding) wordt het een stroomgeleider met de beste kenmerken: een super geleiding en hoge duurzaamheid! Gallagher schrikdraad geleidt 40 x beter dan een standaard geleider van een goedkoop b-merk.

Gallagher Turboline Cord

Geschikt voor afrasteringen langer dan 500 meter

Gallagher turboline schrikdraad cord

Gallagher turboline schrikdraad cord

De TurboLine schrikdraad geleiders zijn te herkennen aan hun rode draden en geschikt voor afrasteringen langer dan 500 meter. De Turboline schrikdraadkoorden hebben een mix van roestvrijstalen draden en lichtmetalen draden. Roestvrijstaal is sterk en breukbestendig maar een matige stroomgeleider. Lichtmetaal, bijvoorbeeld koper, is daarentegen een zeer goede geleider maar minder duurzaam. Door deze twee stroomgeleiders te combineren (een uitvinding van Gallagher) wordt het een schrikkoord met de beste kenmerken, een super geleiding en een hoge duurzaamheid. Deze draad geleidt 40x beter dan een standaard geleider.

Gallagher PowerLine Cord

Geschikt voor afrasteringen korter dan 500 meter

PowerLine schrikdraad lint 20 mm

PowerLine schrikdraad lint 20 mm

PowerLine schrikkoord is ontwikkeld door Gallagher. Gallagher werkt altijd aan het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor het creeren van een stuk toegevoegde waarde. Zo ook bij bij het totale assortiment van PowerLine schrikdraadkoorden. De PowerLine schrikdraad geleiders zijn voorzien van een extra lichtmetalen geleider. Dit geeft een nog betere geleiding, wat de levensduur van de afrastering verlengt en de veiligheid van uw dieren verhoogt! Deze geleiders zijn geschikt voor een omheining korter dan 500 meter.