Schrikdraad afrasteringen voor koeien

Uiteraard wilt u de koeien buiten in een veilige omgeving hebben. Het gebruik van de juiste afrastering kan hierbij vele voordelen bieden.

High tensile schrikdraad

Permanente afrastering

Het gebruik van high tensile afrasteringen voorkomt beschadigingen aan de huid (of andere delen), ten opzichte van gewoon puntdraad. Een goede en veilige stroomgeleider in combinatie met een krachtig schrikdraad apparaat is dan de zekerheid die u wilt. Bij een High Tensile afrastering is een grote paalafstand mogelijk, waardoor tevens bespaard kan worden op het aantal palen bij de afrastering. Bekijk al onze high tensile producten
Gallagher electromax schrikdraad

Gallagher electromax schrikdraad

Mobiele afrasteringen

Een mobiele afrastering is perfect als tijdelijke of gemakkelijk verplaatsbare omheining. Zeer geschikt voor het onderverdelen van weilanden in meerdere percelen. Ideaal voor rantsoenbeweiding om het maximale rendement uit uw gras te halen. Het meest bekende systeem bestaat uit lichtgewicht kunststof palen en kunststofdraad. De kunststofpalen zijn uitgerust met het unieke twist & lock systeem. Hierdoor kan het draad eenvoudig aan de paal bevestigd worden en zal de draad in de houder blijven. Perfect voor een mobiele omheining. In één werkgang kan de afrastering opgezet en/of afgebroken worden.