Welke schrikdraad paal heb ik nodig?

Gallagher schrikdraad palen zijn er voor permanente en mobiele afrasteringen. De permanente schrikdraadpalen onderscheiden zich ten opzichte van elkaar in kwaliteit, duurzaamheid en prijs.
Voor ieder diersoort is er een geschikte weidepaal. Speciaal voor paarden, runderen, schapen en geiten hebben wij een breed aanbod aan palen. Al deze palen zijn zeer geschikt als rantsoen beweidingspalen. Zo is er voor de paardenweide de stijgbeugelpaal ontwikkeld. Deze weidepaal is ideaal voor een mobiele paarden afrastering.

Permanente schrikdraad paalsoorten

insultimber schrikdraad palen
Insultimber paal: Deze duurzame houtsoort heeft de bijzondere eigenschap dat het volledig zelfisolerend is, waardoor geen isolatoren nodig zijn. Het schrikdraad is eenvoudig met bevestigingsdraadjes aan de paal te bevestigen. De paal is geschikt voor een afrastering met schriklint, schrikkoord, equifence of High-tensile. Insultimber is een 100% natuurproduct zonder toevoeging van milieuonvriendelijke impregneerproducten.

Bekijk hier alle insultimber palen

ecopaal-info
Eco palen: De kunststof afrasteringspaal is een voorbeeld van “cradle to cradle”. De Ecopaal is gemaakt van 100% gerecycled materiaal (polypropyleen) wat goed is voor het milieu en ook goed voor u, want deze paal is extreem duurzaam en gaat tientallen jaren mee. De afrasteringspaal is bestand tegen zuur, zout, wind, water en vorst.

Bekijk hier alle economy palen

schrikdraad palen
Houten palen: Ideale duurzame afrasteringspaal, geschikt als permanente weidepaal voor uw afrastering. Toepasbaar voor zowel, schrikdraad, schriklint als schrikkoord. Met deze paal krijgt uw omheining een fraaie “natuurlijke” uitstraling en wordt daarmee één met de omgeving.

Bekijk hier alle houten palen

Schrikdraad palen voor mobiele afrastering

Gallagher veerstalen schrikdraad paal oranje
Schrikdraadpalen voor mobiele afrastering: Gallagher heeft een groot aanbod van mobiele schrikdraad palen. Voor ieder diersoort of situatie is er wel een geschikte paal ontworpen. Al deze palen zijn zeer geschikt als rantsoen beweidingspalen. Zo is er voor de paardenweide de stijgbeugelpaal ontwikkeld. Deze weidepaal is perfect voor een mobiele paarden afrastering.

Bekijk hier alle mobiele schrikdraad palen